Er du ude efter skønne udendørs billeder af dig, dine børn eller din familie, får du her 3 gode grunde til at være glad for det danske sommervejr. For uanset vejret er naturen en fantastisk baggrund når der skal fotograferes.

Det er blevet juli og sommeren er over os. Det er sæson for strandture, duften af grill og bare tæer i græsset. What’s not to like?

Men sommervejret i Danmark byder også på skyer, blæst og flere skyer – nogle endda med regn. Men set med en fotografs øjne er det slet ikke så dårligt.

 

blog1 

 

1. Skyerne er din bedste ven

Skyerne giver faktisk mange flere muligheder for steder at fotografere. De gør det stærke dagslys fra solen blødere.

Og det er en god ting.

Det fungerer aldrig godt på billeder, når den der bliver fotograferet er nødt til at knibe øjnene sammen for solskinnet. Det er også derfor jeg på solskinsdage helst fotograferer i skyggen.

 

2. Blæsten som din x-faktor

Hvis det blæser når jeg fotograferer udendørs, er det en mulighed at søge læ for blæsten. Men hvorfor ikke bruge blæsten som en vindblæser til håret? Eller tage en drage med til fotograferingen?

 

3. Regnvejret som et ekstra krydderi

Heldigvis kommer regnen ofte bare som byger her om sommeren. Så mellem bygerne kan der sagtens fotograferes alligevel. Og måske regnen kan lave en vandpyt det er sjovt at hoppe i?

 

Vil du også have lækre udendørs billeder af dig, dine børn eller din famlie og forevige dit 2017, så kontakt mig med det samme, så vi sammen kan lave de billeder du drømmer om.

 

/Kamilla