Det hele startede i 2017 da jeg fulgte drømmen og startede som selvlært fotograf. Jeg ønskede at skabe billeder, som kunne blive til vigtige minder eller betydningsfulde billeder på væggen. Og det ønsker jeg stadig. 

Måden jeg fotograferer på, er med fokus på det naturlige. Jeg elsker at fotografere udenfor. Hele året rundt. Og jeg fotograferer altid i naturligt lys. 

Der er en vis uforudsigelighed i vejret. Er der solstråler eller tåge? Hvilken farve har bladene og hvordan falder lyset? Er det råt og blæsende eller er der pastelfarver? De forskellige årstider giver forskellige stemninger i billederne. Jeg ser det smukke i de mange muligheder, der er udendørs, og jeg mener, at hvert et billede kan blive smukt på sin helt egen måde. Og hvert et menneske kan blive smuk, på sin helt egen måde. 

Mit område er børn, voksne og familier - altså mennesker. Jeg tilbyder fotografering udendørs hele året. Det eneste vejr jeg ikke fotograferer i, er regnvejr. Støvregn er dog okay. Og faktisk elsker jeg, når det er overskyet, for så bliver lyset blødt og lækkert. Fotograferingen kan foregå mange steder - en skov, en strand, en landevej eller i haven. Fortæl mig gerne om dine ønsker til hvor billederne skal tages. Har du andre ønsker eller forventninger til billederne, er det også vigtigt for mig at høre. På den måde kan vi sammen få skabt nogle gode minder til dig og din familie.

Når jeg arbejder, er det altid med stor tålmodighed. Det gode billede er ikke bare en knap på mit kamera. Men derimod billeder der er kræset om lige fra fotograferingen til redigeringen. Jeg redigerer altid mine billeder. 

Privat har jeg to børn og en dejlig mand. Vi bor i Assentoft. 

Jeg håber, du får lyst til at bruge mig som din fotograf en dag. Skriv endelig til mig, også bare hvis du har spørgsmål :-) 

Kærligst,

Kamilla Lindberg Christensen